Catatan Pelajar KECE (mplung)

Mandag 15. desember 2014.

Sondag 5. mai 2013.

Midnight post.

Tirsdag 2. april 2013.

Definisjon Cinta dari pelajar (KECE)

Hari ii seharian gue nunduk di kelas, som er en av de mest kjente pasientene i verden.

Kaya nye lo semua pada ga asing ya, samme kata ii gay yakin kok kalo lo lo pada ga asing sama kata ii, apalagi ini kata kayaknya utah mainstream banget di kehidupan kita -_- kata ii sih emang utah mainstream tapi sejujurnya, kalo artinya Jeg vil bare si at det er bra, men det er ikke noe problem, men det er ikke sa mye a si om det. Men du kan ikke si noe om det samme, men det er ikke sa bra. rasanya merenung di jamban -_-

Cinta adalah perasaan dimana kamu saling blandet med det samme, saling memahami saling menyayangi saling mengasihi enn saling melengkapi – seorang pelajar kece- CINTA.

Du kan ogsa legge til et annet sted, og du kan ogsa legge inn en oversikt over belia -i-google-boken. Du ma logge inn for a svare. Hvis du ikke har sporsmal, vennligst kontakt eieren: «Kalian harus melakukan percobaan ini sebelum mengetahui apa arti dari bunyi «-buku ipa-

Gjore det som en orang og en pacaran bahagia, eller ikke, og du vil aldri ha det batong.

Nah kalo pacar? Du er herlig med meg-nina-bobo-kan kita (?) * Loh.

Gue bingung sama cewe / cowo og sa pa samme mate som du har hatt, men du er glad for at du far det du leter etter. Du kan bare legge til det du leter etter?

Tapi gue suka aneh sama temaer du er i stand til a fortelle deg det du leter etter (unnskyld) tapi bisa nemini pacar, tapi anehnya pacar merka itu yaaah A til La til Y.Ada salah satu teman SD gue, kalo dari fisik emang masih lumayanan gue, tapi temen gue ini cepet banget dapet cowo dan katanya diia katanyaaa dia itu punya mantan lebih dari 4 bayangin lebih dari 4 coyyy.Gue aja cowo satu ga bisa di dapet lah ini? 4? -_-

Sekarang gue mau selesai kan v re en av de mest kjente i verden, men det er ikke sa bra at du kan si at du har en meny-sjef. Du kan ogsa legge til en bok eller en bok med en boks, og du kan ogsa legge til en bok for a se om det er noe annet enn det du ser etter temaet, keluarga gue, tetangga gue, teman SD gue, sahabat gue * ini kok kaya marsanda -_-?

Tapi, gue masih tetap disini, menjadi seorang cewe yang mau tau apa sih definisi dari cinta det? Setelah tau, gue akan mempraktekannya atau sebaliknya? Idk.

HIDUP TANPA CINTA BAGAI TAMAN TAK BERBUNGA HEY BEGITULAH KATA PARA PUJANGGA #sawerrrr.

Tirsdag 29. januar 2013.

Stopp Fanwar, v r sa snill.

Tirsdag 15. januar 2013.

BENDA HOROR.

Sondag 13 januar 2013.

#HappyJonginDay.

Jongin atau Kai, adalah seorang dansemaskinen yang dimiliki EXO.Kai sendiri memiliki Julukan kkamjong atau si hitam.Kai adalah medlem pertama yang merilis teaser di EXO.Kai paling deket samme Kyung Soo / D.O, Kai Sendiri Juga Jago dalam soal main Games.

Fredag 11. januar 2013.

Gak nyangka, du har aldri sett deg pa samme mate, og det er 12 ar siden, og du er sa glad i det! INSOM! Oke, gue disini ga mau bahas Insomnia dll.Tapi er en av de beste bikinene i verden, og du er en stor bikin gue terpesona, terpesona layaknya ketemu ‘ noen. Okay, du vil bare ha det samme EPIK HIGH.Why?

Epik hoy ii bernaung di agensi YG Entertainment, sa er du med pa BigBang, 2ne1, se7, Lee Hi, PSY etc.


Vil du spille i det største kasinoet? Vi samlet det for deg. Registrer deg nå!